Några tips för att använda lärarwebbarna effektivare.

>>Klicka här<< för att se en liten film.

Fiestas durante el año

Du har väl sett vårt nya kapitel i lärarwebben för år 7? Där samlar vi länkar från den spansktalande världen.

Har du problem med att logga in?

Pröva med en annan webbläsare.

Gracias nya lärarwebbar! Obs! Lärarwebben för år 7 är permanent avgiftsfri.

Målsättningen med våra lärarwebbar är att du ska kunna minska din planeringstid och ändå ge eleverna större variation och bättre inlärningsmöjligheter.

Om du redan använder Gracias (både TB och ÖB) och vill titta på och pröva om lärarwebbarna är något för dig och dina klasser kan du göra det genom att göra en enkel registrering. Alla registrerade lärare har fri tillgång till Gracias 7 lärarwebb (samt möjlighet att använda de digitala självrättande proven i samtliga årskurser). Klicka på Logga in uppe till höger för att registrera dig.

Om du inte använder Gracias kan du göra följande:

Klicka på Lärarwebbar i vänsterspalten för att läsa mer.

>>Klicka här<< för att se en liten film om dem.

>>Klicka här<< för att pröva en demo med 3 kapitel från lärarwebben för Gracias 7.

OBS 1! Lärarwebbarna är personliga och knutna till en lärares mejladress. Är ni två lärare som undervisar en årskurs behöver skolan m.a.o. köpa in två lärarwebbar till den årskursen.

OBS 2! Lärarwebbarna kommer att kontinuerligt uppdateras med mer övningar, nya länkar osv.

Tryckta läromedel

Vi som arbetar med Gracias tror på pappersbokens framtid. Gracias är ett omfattande, komplett material framtaget för Lgr-11 och det fungerar utmärkt helt utan internet. Men med detta sagt, om du har möjlighet att använda våra lärarwebbar i klassrummet blir din vardag enklare och dina elever får större variation i sin inlärning.

Mera information

  • Vill du läsa om tankarna/idéerna bakom övningarna på hemsidan? Gå till övningssidan för Gracias 7 kapitel 1.

  • De flesta övningstyper och prov fungerar överallt (dvs. på datorer, läsplattor och mobiler) Dock inte Blandade övningar/provförhör vilket vi beklagar. Du kan läsa mer om detta under fliken Systemkrav.

Kahoot

Tycker dina elever om att tävla med Kahoot? Nu kan ni göra det med uppgifterna från några av minitesten. Sök på Gracias minitest så hittar du de kahoots vi har gjort. Om du vill ha en kahoot för en speciellt kapitel kan du söka på det också, Gracias 7 kap 8 osv. Det är många lärare som har lagt ut egna.