Övningarna samt proven och läxförhören

För att fungera måste din webbläsare ha javascript påslaget och acceptera cookies (kakor). Här kan du se om din webbläsare är rätt inställd.

Javascript är av!

Övningarna samt proven och läxförhören fungerar överallt med några undantag. Om det är något som inte fungerar, pröva alltid med en annan webbläsare!

Vi känner till följande problem:

  • Vissa kommuners datasystem begränsar användadet av många saker på nätet. I Stockholm fungerar exempelvis inte Blandade övningar på Internet explorer

  • Blandade övningar (som också finns som prov i kolumnen Läxförhör/Prov under de digitala testerna) krånglar på vissa datorer/läsplattor utan att vi vet varför. Vi har köpt in programvaran som styr dessa övningar/prov och vi kan därför inte korrigera detta. Men det kan hjälpa att använda en annan webläsare. Vi jobbar på att ta fram eget material för övningar/prov som alltid ska fungera.

Buggar

Om ni stöter på buggar (= saker som inte fungerar) när ni använder Gracias är vi tacksamma om ni rapporterar dessa. Skicka ett mail till it@gracias.nu och beskriv så detaljerat som möjligt vad det är som inte fungerar och hur/när det inträffade. En bild eller film på hur problemet uppstår hjälper också, samt information om er webläsare.